Calzedonia haljine za plažu 2024

Šta nas čeka u Calzedonia kolekciji odjeće za plažu ? Izbor Calzedonia haljina za plažu nudi odjevne predmete savršeno u kombinaciji s bikinijem i jednodijelnim kupaćim kostimima!U prvom planu su i duge i kratke haljine za plažu. Klasičan je model lanene i pamučne košulje. Nalazimo ga sa klasičnom kragnom i dugim rukavima ili u kimono stilu ili u mandarin varijanti sa 3/4 rukavima, također ukrašene šljokicama koje osvjetljavaju dizajn! Ako smo u potrazi za ženstvenijim odjevnim predmetima, evo mini haljina sa volanima i volanima u bijeloj ili crnoj boji i u trendi bojama!

Calzedonia haljine za plažu provjerite na fotografijama ispod

Calzedonia pareo i ženski šorcevi za plažu

Vez i moderne boje protagonisti su Calzedonia beach cover-up linije. Počevši od predivnog prsluka sa briljantnim višebojnim uzorkom ševrona, koji se može nositi i otvoren i zatvoren preko bikinija.

Calzedonia pareo se predlaže sa tropskim printom. Duga i idealna za nošenje na klasičan način vezana u struku ili kao haljina za plažu, vezujući krajeve tkanine iza vrata ili čvorom iznad grudi.

Ali ne nedostaje kratkih pamučnih šorceva i odijela s mekim gornjim dijelom i pantalona od tekućih tkanina ili s vezom u boho stilu.