Frizure sa šiškama 2024 – Trendovi u 160 slika

Bilo da više volite elegantan, ženstven, bezobrazan ili retro izgled, frizure sa šiškama 2024 nude mogućnost poboljšanja crta lica i dodavanja dašaka svježine izgledu. Takođe uspevaju da učine lice mlađim. Uz šiške ravne, kratke, duge ili zaobljene, hajde da saznamo koje su najbolje frizure sa trendi šiškama u 2024. Pokazujemo vam slike i ideje izgleda nacionalnih frizera i poznatih međunarodnih frizera koji diktiraju trendove širom svijeta. Ideja za inspiraciju ne nedostaje!

Trendovi u firzurama sa šiškama za 2024

Radoznali ste da saznate koji su najzanimljiviji trendovi za frizure sa šiškama u 2024. godini? Pogledajmo šta je u modi u pogledu trendova frizura sa šiškama za proljeće ljeto 2024. prema svjetskim frizerima i najpoznatijim talijanskim frizerima koji su predložili svoje kolekcije za ljeto!

U kolekciji “Plurality” Jean Louis David , čak i šiške se probijaju tik iznad obrva u kombinaciji sa dekonstruisanim bobom idealnim za crnu i tamnu kosu.

Za one koji vole slojevitu kosu i nemaju finu kosu, stil šišanja u obliku leptira iz 90-ih od Centro Degradé Conseil mogu oblikovati na hiljadu načina.

Među najboljim frizurama sa šiškama 2024. je ona iz salona Urban Cdb u kolekciji “HairmonyLove”. Brend predstavlja svoj francuski bixie, fuziju između francuskog boba i kratkog kroja 90-ih s drskim, izvučenim resama.

Blago slojevite linije probijaju se od Framesija , dok ravne lučne rese daju misteriju izgledu u valovitim bobovima iz Vog Coiffurea.

Kod Erica Zemmoura bočne šiške su protagonista, dok su slojevite i uvučene šiške u centru pažnje kod Brelila. Ako volite svijetle boje poludjet ćete za izgledom Z.one Concepta u nijansi jagoda crvenog.

No, među novim frizurama sa šiškama 2024. ima mjesta za frizure sa svijetlim šiškama kao iz Montibella . A nakon ovog prvog pregleda, da vidimo koje su najljepše frizure za ljeto 2024. sa šiškama koje treba otkriti i isprobati!

Frizure sa šiškama – slojevite

Klasika koja ne poznaje poredbe, frizure sa dugim šiškama obnovljene su u stilu i varijacijama. Francuski ili Brigitte Bardot šiške ostaju jedan od najomiljenijih tipova, sa svojim rezom resa XXL dužine sa postepenim skaliranjem.

Romantičan izgled s otvorenim slojevitim šiškama, savršenim za optičko oblikovanje volumena okruglog lica. Kod Framesi duge šiške dobijaju grunge stil 90-ih, u kombinaciji s idejom ljubičaste kose s karakterom. Imamo jednu od frizura sa punim i punim otvorenim šiškama koje se lako mogu pretvoriti u frizuru.

Predlažemo frizuru sa vrlo slojevitim šiškama sa strane koje fokusiraju pažnju na oči i izglađuju izražene crte dijamantskog lica. Veoma lijep izgled za one koji vole svijetlo kestenjastu kosu .

Frizure sa dugim šiškama

Sanjamo li o maksi šiškama u stilu Jane Birkin koje dodiruju oko? Inspiracije ne nedostaje! Sa strane i vrlo uglađene kao kod Malvine Saiu , ravne i zaobljene kao za The Club ili voluminozne i zaobljene poput vampa kao što je predložila Jean Marie Contreras, ekstra duge šiške se probijaju među najzanimljivijim frizurama za 2024. s prijedlozima za šiške.

Idealna za razbijanje linije dugog lica i za skretanje pažnje sa velikog nosa, Eric Zemmour ‘s cut sa opuštenim šiškama je svježa i živahna kosa, također pogodna za žene s naočalama ili tankom kosom.

Duga, glatka i puna resa je Llonguerasov izbor za njen romantičan i živahni lob. Mitù nudi frizure sa dugim šiškama u stilu shag-a koje stvaraju veliku razdvojenost sa bočnim pramenovima i nižim dužinama.

U Centro Degradé Conseil postoji prostor za duge šiške povučene do krajeva, da daju misteriju izgledu. Ako ste u nedoumici, saznajte koje su sve vrste šiški i kome pristaju na osnovu njihovog lica !

Frizure sa šiškama za kovrčavu i valovitu kosu

Prirodnost i spontanost karakteriziraju frizure sa 2024 kovrčavim ili valovitim šiškama. Framesi nudi jednu od najboljih valovitih i kovrčavih frizura u ovom trenutku, visokoslojeviti kovrdžavi bob sa zategnutim šiškama, idealan za skrivanje visokog čela.

Kvadratno lice? Evo prijedloga u kolekciji “Color pop”, šarenog kroja inspirisanog cipalom sa dugim leđima i koji se igra na kombinaciji slojevitih dužina, sa punim šiškama savršenim za poboljšanje naših prirodnih lokni.

Također mislite na valovitu kosu sa dugim i laganim valovitim šiškama, koje se lako oblikuju na različite načine, u kombinaciji s dugim rezovima i paradama na vrhovima.

Tražite dinamične i moderne kovrčave frizure? U nalazimo pixie frizure s kratkim šiškama u stilu bebi šiški i punu, lepršavu, slojevitu kosu s punim šiškama, idealnu za ovalno lice.

Tu je i prostor za talasaste šiške na frizuri Viva la Vie inspirisanoj vintage i na talasastom bobu inspirisanom francuskim bobom. A za one koji vole kestenjastu kosu, šiške punog tijela animira kosu punu volumena.

Frizure sa kratkim šiškama

Da li se zaljubljujete u živahne frizure sa kratkim šiškama? Ove godine trend dječjih šiški ili mini šiški postaje još nepoštovanje. Nepravilna i vrlo kratka resa u sredini je izbor Four Reasons -a za svoje slojevito bob frizure.

Paradne šiške sežu do pola čela u kombinaciji sa slojevitim i ispucanim lobanjima , posvećene odvažnim ženama koje žele promijeniti svoj izgled fokusirajući se na modu.

Dodaje dvobojne efekte kose u mješavinu koji također oživljavaju šiške. Ljubitelji vrlo kratkih frizura? Evo frizure sa vrlo kratkim šiškama, veoma slojevitim oko lica. Vrlo originalne ideje izgleda s ravnim šiškama u sredini.

Odabrali su ravnomjerne dužine rubova i zbog njenih krojeva do ramena, dok imate i zaobljene šiške. Ujedno se vraća pažnju na isprekidane šiške, veoma popularan trend ove godine.

Tražite rezove koji podmlađuju oval? Evo prijedloga za nepošteni bob sa šiljastim krajevima i lučnim šiškama, idealan za razbijanje linije širokog čela. Divne i jednostavne za održavanje ideje prevelikih frizura za žene preko 50, preko 60 i preko 70 koje vole da se osećaju jedinstveno i da budu moderne!

Šiške sa strane – Trendi firzura

Moderne, jednostavne za upravljanje i stiliziranje, bočne šiške zauzimaju važno mjesto među must have 2024. Ove frizure predlažemo, sa šiškama za ljeto 2024., pramenastim stilom začešljanim na stranu sa živahnim efektom mokrog izgleda.

Što se tiče srednjih šišanja sa šiškama, ističe se, kratka bujna valovita bob sa slojevitim bočnim šiškama s efektom visokog čuperka.

Imate i jednu od najljepših frizura sa šiškama za okrugla lica, frizuru koja vertikalizira crte lica.

Sa šiškama otvorenim na stranu je top za one koji vole romantičniji i ležerniji stil. Umjesto toga sofisticirane frizure sa slojevitim bočnim šiškama, također idealne za zrele žene, ženstvene piksi šiške sa šiškama.

Imamo li slabosti na kratke frizure sa šiškama?