Goldenpoint haljine za plažu 2024

Goldenpoint haljine za plažu pokazuju iste boje i uzorke kao i kupaći kostimi. Brend predlaže kratke i dugačke modele savršene za odlazak s plaže na aperitiv uz more.! I svi su napravljeni od pamuka i viskoze i lagano i mekano pristaju na figuru. Možemo ih odabrati u etno printovima i blistavim cvjetnim uzorcima u kombinaciji sa krojem na jedno rame, koji je tako moderan ove sezone, i sa štrasima koji daju svjetlost i šik štih. Ali dolaze i sa strukom sa vezicom i širokim rukavima savršenim za slučaj da želimo sakriti “velike” ili ne previše zategnute ruke! Tu je i prostor za kaftan na plaži Goldenpoint u boho stilu. Ovdje je u crnoj boji sa okruglim izrezom sa otvorom u obliku slova V ukrašenim kontrastnim vezom.

Goldenpoint odjeća za plažu

Goldenpoint linija odjeće za plažu predlaže različite odjevne predmete za plažu.

Ženstveno i bezobrazno rješenje kao Goldenpoint za plažu je kratka suknja s volanima u živopisnom uzorku u ružičastim, ljubičastim i fuksija tonovima. Dok kao ideja klasičnog izgleda tu je dugačka štampana pareo suknja sa kopčanjem sa strane na mašnu!

Zatim se krećemo od kratkih kratkih hlačica od svijetlog pamuka koje savršeno pristaju uz bikini do strogo širokih i mekanih dugih pantalona. A ima i prostora za maksi košulje koje se mogu koristiti kao da su odjeća za plažu.