Goldenpoint kupaći kostimi 2024 – Trendi modeli

Spremni ste da otkrijete sve novosti o kolekciji kupaćih kostima Goldenpoint 2024? Brend nam nudi bikinije i dvodijelne kupaće kostime obogaćene šljokicama i energičnim i živahnim printovima! Ima mjesta i za jednodijelne kupaće kostime a u Goldenpoint kolekciji odjeće za plažu ne nedostaje kaftana, parea i haljina za plažu!

Goldenpoint kupaći 2024

Zadivljujući uzorci i svijetle boje karakteriziraju novu Goldenpoint kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2024. Naime, brend za svoje nove ponude bira najljepše modne boje proljeća ljeta 2024 . Počevši od fuksija bikinija do plavog modela , ne zaboravljajući bijele kupaće kostime iz 2024. napravljene u broderie anglaise i sa retro šik potezom!

Dok će Goldenpoint dvodijelni kupaći kostimi sa cvjetnim printom i egzotičnim motivima inspiriranim dalekim pejzažima biti savršeni za one koji traže energičniji i živahniji ljetni izgled.

Balkonet, trougao, bando, sa push-up-om i takođe u varijanti na jedno rame sa romantičnim volanima, kostimi dolaze u svim najpopularnijim oblicima . Otkrijte i najljepše jeftine kupaće kostime 2024 !

Bikini goldenpoint 2024

Kolekcija kupaćih kostima Goldenpoint 2024 usklađena je sa najljepšim trendovima za ovu ljetnu sezonu! U stvari, Goldenpoint sa šljokicama dizajnirani za one koji traže glamurozni stil čak i na plaži ili u bazenu su veoma popularni. Idealno za pokazivanje za zabavu na plaži ili aperitiv uz more! Možemo ih odabrati sa trokutastim grudnjakom ili u brasserie varijanti, uz klasične gaćice sa vezicama ili sa gaćicama V izreza koje produžuju i vitke Vaše noge!

Ako tražimo veću potporu, tu je Goldenpoint kupaći kostim s push up podstavom koja daje volumen grudi!

Vrhunci Goldenpoint linije? Kupaći kostimi visokog struka sa gaćicama sa stomakom i strateškim naborima kako bi se minimizirali široki bokovi!

Goldenpoint kupaći kostimi sa vezicama na stomaku

Veoma popularan trend za ljeto biće bikini sa vezicama na stomaku. Kolekcija kostima Goldenpoint 2024 to dobro zna i nudi nam u različitim varijacijama i bojama!

Ako volimo jednobojne modele možemo se odlučiti za crne kupaće kostime 2024. i oker žuti model. Dvije seksi, ali i elegantne ponude izrađene od pređe sa srebrnim lureksom i od sjajnog mikrovlakana sa efektom satena! Ako umjesto toga preferiramo printane bikinije, evo ih sa cvjetnim i boho uzorcima, ali i sa optičkim motivima u stilu 70-ih.

Jaka strana ovih modela? Bikini na pertle idealni su za one sa oblikom pješčanog sata jer ističu struk i mogu dodati zaobljene oblike pravokutnoj silueti. Pogledajte najljepše crvene kupaće kostime 2024!

Goldenpoint jednodijelni kupaći kostimi 2024

Imamo li slabosti za jednodijelne kupaće kostime ? Goldenpoint kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2024 ima prekrasne trendi oblike i ukrase koji naš izgled čine profinjenijim i sugestivnijim!

Mislimo na jednodijelne kupaće kostime Goldenpoint ukrašene volanima. Dostupan ili sa V-izrezom za vitku figuru ili sa asimetričnim dekolteom, u skladu s trendom jednodijelnih kupaćih kostima s jednim ramenom 2024. godine.

Imamo li slabosti za crne jednodijelne kupaće kostime 2024 ? Brend nudi jednostavan model koji nudi udobnost i stil. Ovdje je od mekanih mikrovlakana na dodir u crno-bijelom uzorku lišća i sa podstavom koja se može ukloniti koja će učiniti da grudi izgledaju obimnije.

Ali u smislu udobnosti i klase, model patlidžana ljubičaste boje s efektom oblikovanja i perforiranim detaljima je model na koji se treba fokusirati. Od modeliranja jednodijelnih kupaćih kostima do trikinija sa izrezima sa strane za one koji vole da se odvaže i pokažu svoju siluetu, brend zaista zadovoljava sve ukuse!

Kupaći kostimi sa trouglastim izrezom – Goldenpoint 2024

Ali kako odoljeti novim Goldenpoint trouglastim kupaćim kostimima? Goldenpoint kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2024. nudi nam ih u najpopularnijim bojama i oblicima !

Počevši od ljetne klasike kao što je heklani bikini , u smaragdno zelenoj boji i sa malim cvjetićima izvezenim reljefno. Ima kliznu šolju pogodnu za male grudi. Mali trik? Samo pomaknite šalicu prema van kako bi izgledala optički veća!

Zatim postoji prostor za fiksne trouglaste bikinije, kako u jednobojnim bojama tako iu zaista zadivljujućim šarama duge. Među najudobnijim i praktičnijim modelima jer podupiru grudi zahvaljujući kopčanju iza vrata. Ali one su također među najkulima ukrašene volanima , resicama i izrađene od lame tkanine za briljantan i glamurozan efekat!