H&M kupaći kostimi – kolekcija za 2024

Nova H&M kolekcija kupaćih kostima za 2024. nudi bikinije u trendi bojama trenutka i modele u vrlo živim apstraktnim i tropskim uzorcima.  Zeleno svjetlo za jednodijelne kupaće kostime s izrezima, i ne nedostaje nova odjeća za plažu da biste se osjećali cool čak i na plaži u skladu s kupaćim kostimima H&M 2024!

H&M bikini kolekcija 2024

Nova H&M kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2024. sadrži predmete dizajnirane da se osjećamo ugodno na plaži. Mislimo na kupaće kostime visokog struka koji minimiziraju oblik i idealni su za žene sa širokim bokovima.

Primjer je H&M bikini u svijetlobež boji u kombinaciji sa senzualnim visoko dekoltiranim brazilskim gaćima kroja u stilu 90-ih s ravnim stomakom i efektom oblikovanja na trbuhu.

Među najpopularnijim oblicima su oni sa malim balkonom i podstavljenim šoljama sa žicom. Podižu i oblikuju dekolte dajući pun i harmoničan izgled grudima!

Ali H&M bira i crne kupaće kostime 2024 sa push-up trouglom.

H&M trokutasti bikni 2024

H&M kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2024. predlaže neke od najzanimljivijih trendova sezone! Počevši od H&M ženskih kupaćih kostima u obliku trougla dostupnih u najljepšim i najživljim modnim bojama za ljeto 2024 , kao što su narandžasta, crvena ili maslinasto zelena.

Brend predstavlja oblike sa kliznom trouglastom šoljicom savršenim za one sa malim i ne prevelikim grudima i sve ukrašava metalnim i šarenim prstenovima. Gaćice? Odaberite tange s vezicama za prilagođavanje na bokovima i malo pokrivanja iza.

Dok je za tijelo u obliku kruške sa širokim bokovima idealan podstavljen smeđi bikini sa gaćicama visokog struka za kamufliranje trbuha.

Od monokromatskih bikinija prelazimo na kupaće kostime s uzorkom s crno -bijelim detaljima u boji . Evo ih od rebraste tkanine iu kombinaciji sa gaćicama V-dizajna koje uskaču siluetu.

H&M bandeau bikini 2024

Šta očekivati ​​kada su u pitanju H&M bandeau bikinije ? H&M kolekcija kupaćih kostima za 2024. ima jedan od najuspješnijih oblika ove sezone, onaj na jedno rame.

Naime, ističe se crni bikini sa jednim remenom, ublažen romantičnim volanima na ramenu. Model koji daje harmoniju i “optički” razbija široka, važna ramena!

Zeleno svjetlo za jednostavnije kupaće kostime bandeau 2024 , ali jarkih i senzualnih boja, kao što su plava i crvena. Imaju podstavljene bikini vrhove , bočne držače i čaše koje oblikuju grudi i pružaju dobru potporu!

A brend im nudi i gaćice visokog struka za veće veličine. Ako više volimo klasične boje, umjesto toga možemo se odlučiti za bandeau modele u tamnoplavoj ili bijeloj boji da nosimo bez naramenica ako ne želimo tamne linije.

H&M jednodijelni kupaći kostimi 2024

Šta nam H&M linija jednodijelnih kupaćih kostima sprema? H&M kolekcija kupaćih kostima za ljeto 2024. slavi oblike s izrezima u području dekoltea i na grudima koji će biti tako moderni ovog ljeta. Detalji koji stvaraju prozirni efekat, dodajući dašak senzualnosti izgledu bez previše otkrivanja!

Jednostavni, ali moderni, jednodijelni kupaći kostimi visokog kroja iz 2024. u bojama u rasponu od crvene do Barbie ružičaste i crne. Odabire se koja pruža potporu grudima ili podstavljena kako bi im dala volumen umjesto toga ili u minimalnim šik varijacijama s dekolteom.

Zanimljivi printevi na jednodijelni kupaći kostimi ne mogu izostati. Dostupan sa lišćem ili tropskim uzorkom, među obaveznim artiklima u mnogim linijama odeće za plažu!