Kada prže džigericu mnogi prave ovu grešku, zato ispadne suha i tvrda: EVO U ČEMU JE CAKA

Česta pogreška javlja se prilikom prženja jetre. Dok se jetra može kuhati na različite načine, ključno je kloniti se jedne određene pogreške koju mnogi pojedinci često čine.

Jetra je bogata vitaminom A, vitaminom B i željezom, što je čini izvrsnim izvorom proteina. Nadalje, ima malo masti; na primjer, 100 grama pileće jetre sadrži samo 120 kcal, što ju pozicionira kao izvrsnu opciju za dijetu.

Pozitivno utječe na vid, pomaže u borbi protiv anemije zbog bogatog sadržaja željeza, jača imunitet i povećava razinu energije. Ovo je svakako nešto vrijedno vaše pažnje.

Ključna pogreška koju treba izbjegavati prilikom prženja jetre je suzdržati se od soljenja jetre prije.

Ako su jetrica koju spremate žilava i suha, vjerojatno je to zato što ste je posolili prije prženja. Izbjegavajte to učiniti!

Jetrica začinite tek nakon što su pržena, najbolje neposredno prije posluživanja. Ova metoda osigurava da jetrica ostane sočna iznutra, sprječava njeno stvrdnjavanje i značajno poboljšava njezin okus.