Kako odabrati prave traperice?

Traperice su bezvremenski dio garderobe. Ležerne su, udobne i mogu se besprijekorno uklopiti u mnoštvo odjevnih kombinacija. Međutim, traperice često mogu biti i jedan od najtežih odjevnih komada za kupiti. Pronaći najudobnije traperice koje savršeno pristaju vašem jedinstvenom obliku tijela i omogućuju vam da se osjećate samouvjereno može biti težak i zastrašujući podvig.

Kako odabrati prave traperice

Kako odabrati prave traperice

Srećom, postoji nekoliko načina da si olakšate proces kupovine traperica. Nastavite čitati kako biste otkrili kako odabrati prave traperice za sebe i osjećati se sjajno u svojim trapericama.

Ne oslanjajte se na trendove

Uske traperice visokog struka možda su trenutno najveći modni trend kada su traperice u pitanju, ali to ne mora značiti da su to traperice koje trebate kupiti. Samo zato što je neki stil traperica trenutno u trendu ne znači da će laskati vašem tijelu. Neke žene izgledaju sjajno u trendi trapericama, dok druge baš i ne. Nemojte se oslanjati na trenutni prolazni modni trend koji će vam određivati ​​koji par traperica trebate kupiti. Umjesto toga, zanemarite trendove i odaberite traperice koje VAMA dobro stoje, a ne one koje vidite na modelima u časopisima.

Rastezljive traperice

Traperice su izrađene od trapera, a traper je vrlo rastezljiva tkanina. Kada prvi put isprobate traperice u trgovini, mogle bi vam se činiti pomalo uske i neudobne, što vas prirodno može dovesti u iskušenje da kupite broj veći. Međutim, određivanje veličine kada se novi par traperica čini neugodno tijesnim u sobi za probavanje, nije nužno uvijek najbolji izbor. Nakon što traperice donesete kući i nosite ih cijeli dan, rastegnut će se i vjerojatno postati neprivlačno široke. Odlučite se za malo uže traperice i vjerujte da će se istegnuti kako bi pristajale vašoj koži.

Pronađite ono pravo

Postoji jednostavan trik kako nakon kupnje traperica pronaći traperice s pojasom koje vam savršeno pristaju i neće vam smetati da budu preširoke ili preuske. Nikada ne biste smjeli gurnuti cijelu ruku u stražnji dio pojasa traperica. Ako možete, to znači da je pojas prelabav i može izgledati vrećasto ili učiniti da vaš struk izgleda šire. Međutim, trebali biste moći smjestiti jedan ili dva prsta niz stražnji dio pojasa bez muke. Ako ne možete, pojas je preuzak i vjerojatno će vam biti neudoban i stiskati vaš struk i trbuh na neprivlačan način. Želite eliminirati gnjavažu i frustraciju kupnje novih traperica? Upotrijebite savjete u ovom postu da naučite kako odabrati prave traperice za sebe i, sljedeći put kada krenete u trgovački centar, imajte savjete na umu.

Nekoliko modnih kombinacija sa trapericama

Traperice - Modne kombinacije

Traperice – Modne kombinacije

Traperice - Modne kombinacije

Traperice – Modne kombinacije

Traperice - Modne kombinacije

Traperice – Modne kombinacije

Traperice - Modne kombinacije

Traperice – Modne kombinacije

Traperice - Modne kombinacije

Traperice – Modne kombinacije