Kratke frizure za proljeće/ljeto 2024 – 100 slika

Najljepši trendovi kratkih frizura za proljeće i ljeto 2024. uključuju piksi frizura, biksi i cipal. Igramo se važnim frizurama i slojevita frizura, bočnim pramenovima, akcentima iz 90-ih i 80-ih, slojevitim izgledom i velikom željom za eksperimentiranjem s novim bojama. Ali koji izgled odabrati? U tome nam pomažu međunarodni frizeri koji nam pokazuju trendove za najlepše kratke frizure za proljeće ljeto 2024. Evo puno slika i ideja za novi izgled koji će vas inspirirati!.

Trendi kratke frizure za proljeće/ljeto 2024

Šta propisuju trendovi kratkih frizura za proljeće ljeto 2024. prema najpoznatijim frizerima? Kreativna mješavina između pixie šišanja i boba s dugim pramenom. Također bixie je protagonist, idealan za one koji traže živahne promjene izgleda, aktuelni kroj koji se prilagođava različitim oblicima lica i posebno je idealan za ovalna lica. Vrlo je lijepa ideja kratkih plavih frizura, mješavinu boja u harmoniji kako bi stvorila igru ​​svjetla i sjene.

Cipal frizura vraća na scenu, predložen kao jedna od najljepših kratkih crnih i tamnosmeđih frizura za maslinastu ten, ali ne samo, sa šiškama povučenim do pola čela s živahnim dvobojnim efektima kose i dugim pramenovima koji izgledaju kao zalisci. Ili možete odabrati kratke frizure sa dugim šiškama idealnim za minimiziranje visokog čela.

I nakon ovog prvog skupa frizura, hajde da zajedno otkrijemo fotografije najljepših i najmodernijih kratkih ženskih frizura u 2024.

Stepenasta kratka frizura 2024

Bilo da tražimo blagu promjenu ili potpuni restilizacija, kratka stepenasta frizura za proljeće ljeto 2024. postaje življa i savremenija. Kako možete odoljeti šarmu kratkih stepenastih frizura. Za one koji žele odlučan i praktičan izgled, predlažemo raspuštenu kosu sa laganim šiškama dužim straga.

Ujedno to je kratka frizura sa pramenovima u klasičnijem stilu, idealne za pokrivanje širokog čela. Govorimo o biksijama u obliku slova V gledano odostraga, živahnim i super slojevitim, savršenim za uklanjanje volumena s guste i pune kose. Ako volite ovaj stil, otkrijte najljepše slojevite frizure u našoj dubinskoj analizi s mnogo slika i ideja.

Kratki bob frizura za 2024 u trendu

Romantičan i hiperženstven, bob, jedan od najšik i najjednostavnijih frizura za proljeće i ljeto 2024., ponovo je revidiran u veoma glamuroznim verzijama. Predstavljamo klasični bob u svestranoj varijanti i sa bočnim pramenovima idealnim za usklađivanje linija četvrtastog lica i odvraćanje pažnje sa dugog potiljka.

Među kratkim bob frizurama iz 2024. za dugo i mršavo lice nalazi se francuski bob, jedna od najprefinjenijih ravnih bob frizura, sa čistim i ravnim linijama kako na dužini tako i na rubovima. Upravo resice vam omogućavaju da vaše lice izgleda manje izduženo!

Ostavljajući po strani kratke frizure pozadi koje su dugačke sprijeda, imate kratke frizure u valovitom bob stilu u svijetloj boji breskve, modnoj alternativi klasičnoj kestenjastoj kosi. Kratki, ali ne prekratki krojevi koji svakako podmlađuju cijeli izgled.

Za one koji žele da sakriju nisko čelo ili minimiziraju izražen nos, evo stepenasti boba s punim šiškama i dugim pramenovima sa strane. Ujedno jednu od najbezbrižnijih kovrčavih ili valovitih frizura, savršenu za djevojčice i zrele žene i starije dame zahvaljujući resama koje skrivaju bore.