Lijena pita – Jedan od najlijepših kolača koje sam ikada probala

Lazy Pie je jedan od najpoznatijih kolača od jabuka i savršen je za gotovo svaku priliku.
Vrlo se lako pravi, a ako volite voćne kolače, preporučujemo da isprobate ovaj recept. Mekana kora je prelivena najlepšim filom od pudinga od jabuka i vanile, a zatim i fil za čizkejk kao šlag. Garantovano ćete se zaljubiti u ovaj kolač od jabuka na prvi zalogaj.
POTREBNI SASTOJCI:

za tijesto:
3 jaja
90 g šećera
prstohvat soli
130 g brašna
1 kašičica praška za pecivo

Puding od jabuke:
3 jabuke
850 ml soka od jabuke
45 g šećera
2 kesice pudinga od vanile

Za podlogu:
400 ml slatke pavlake
600 g krem ​​sira
60 g šećera

NAČIN PRIPREME:
Umutiti jaja sa šećerom i prstohvatom soli dok ne postanu pjenasto, pa dodati prosijano brašno i prašak za pecivo. Promiješajte i sipajte u posudu obloženu papirom za pečenje. Stavite u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni i pecite oko 25 minuta.

Ohladite koru, pa skinite papir za pečenje i isecite tanke delove. Jabuke oguliti i iseckati, pa dodati 750 ml soka i šećer. Kuvajte dok smesa ne počne da ključa, pa dodajte puding pomešan sa 100 ml soka. Kuvajte još 2-3 minuta uz stalno mešanje.

Preko kore preliti fil od jabuka i izgladiti, pa preko toga sipati slatku pavlaku umućenu sa krem ​​sirom i šećerom. Isečenu koru dobro izmešati i premazati preko ohlađenog kolača.

BONUS:

BOLJI OD KUPOVNIH: Najjednostavniji kroketi sa krompirom…Brzo i lako!!!

Pozdrav, moja divna publiko! Danas s oduševljenjem otkrivam ukusan i nevjerojatno jednostavan recept za krokete od krumpira. Pripremite se za izvrstan doručak koji će vas natjerati da poželite još više.

Ovaj recept za doručak je nevjerojatno ukusan, zahtijeva samo nekoliko sastojaka. Toplo preporučam da ga isprobate jer je dobio izvrsne kritike od svih koji su ga kušali.
Zajedno istražimo proces stvaranja ukusnog i bez napora jednostavnog recepta za krokete od krumpira, kao i potrebne sastojke.

POTREBNI SASTOJCI:

Da biste napravili najjednostavnije krokete od krumpira, prikupite sljedeće sastojke: 6 krumpira, 1 šalicu škroba, 150 grama ribanog cheddar sira, prstohvat peršina i 1 žličicu soli.
Za proces prženja trebat će vam kombinacija 2 jaja i 1 šalica krušnih mrvica.
Otkrijte najjednostavniji način pripreme kroketa od krumpira na tekućem ulju.

KAKO SE PRIPREMAJU JEDNOSTAVNI KROKETI SA KROMPIROM?

U prikladnu šerpu pomiješajte nasjeckani krumpir i zalijte vodom toliko da bude pokriven, pa smjesu prokuhajte.
Uzmite kuhani krumpir i gnječite ga dok ne dobijete glatku i kremastu teksturu poput pirea.

Pomiješajte škrob, naribani cheddar sir, peršin i sol i dobro izmiješajte.
Od krumpirovog tijesta uzimajte male dijelove i oblikujte ih u željene oblike.
Započnite premazivanjem oblikovanih krumpira slojem razmućenog jaja, nakon čega slijedi velikodušno premazivanje krušnim mrvicama.

Kako bi krumpir bio ravnomjerno pečen, okrećite ga s obje strane u velikoj količini vrućeg ulja tijekom prženja.
Trebamo paziti da jelo ponudimo na toploj temperaturi.
Neka oni koji pokušaju budu blagoslovljeni srećom.