Ljetne frizure za plažu 2023: Jednostavne i praktične

Otkrili smo najbolje ljetne frizure za žene koje su idealne za odlazak na plažu. Ove frizure su brze i jednostavne, i savršene za vruće dane. Vrućina i vlažnost ljeta na mnogim mjestima su intenzivni i sigurno vam je potrebno podići kosu da biste ostali hladniji. Ove ljetne frizure su vrlo praktične za svaki dan. U osnovi, sklanjate svu kosu sa lica, vrata i leđa, a i dalje izgledate jako slatko.

Kosa u repa

Da biste uživali u danu na plaži, važno je pronaći savršenu frizuru koja vam omogućava udobnost, svježinu i modni izgled. Odlična opcija je valoviti razbarušeni visoki rep, koji je lako napraviti i izgleda fantastično.

Sakupite kosu u visoki rep na vrhu glave i pričvrstite gumicom. Da biste postigli razbarušeni izgled, možete izvući nekoliko pramenova kose oko lica i zadnjeg dijela vrata, stvarajući opušten izgled. Za još šik izgled, možete omotati dio kose oko gumice da je sakrijete.

Prednost ove frizure je što će kosa ostati na mjestu cijeli dan, što znači da se nećete morati brinuti o stalnom sređivanju.

Frizura za plažu

Frizura za plažu

Punđe na vrhu glave

Punđa, čvor ili “upo” je savršena frizura za dane na plaži ili bazenu, posebno kada ima puno vjetra. Ova frizura je lako napraviti i izgleda sjajno uz bilo koji plažni izgled.

Velika prednost ove frizure je što je vrlo praktična i može držati kosu na mjestu čak i na najvjetrenijim danima. Također je vrlo jednostavno napraviti i omogućava vam da imate elegantan i uredan izgled bez puno truda.

Ako želite dodati dodatni stil svojoj frizuri, možete dodati neke ukrase za kosu poput traka, šešira ili rajfova. Ti detalji mogu učiniti da vaša frizura izgleda još ljepše i upotpuniti vaš plažni outfit.

Frizura za plažu

Frizura za plažu

Frizura niski rep

Ako tražite jednostavnu i bezbrižnu frizuru za dane na plaži, niski neredoviti čvor je odličan izbor. Ovaj stil izgleda posebno dobro ispod kačketa za opušten i sportski izgled.

Ako želite dodati još više teksture i volumena kosi, možete nanijeti sprej za teksturiranje prije nego napravite čvor. To će dati vašoj kosi razbarušen i bezbrižan izgled.

Osim što je lako napraviti, ova frizura je vrlo praktična za dane na plaži jer drži kosu podalje od lica i omogućava vam da uživate u morskom povjetarcu bez brige o stalnom dotjerivanju kose.

Frizura za plažu

Frizura za plažu

Frizura za plažu

Frizura za plažu

Frizure sa pletenicama

Dok uživate u suncu i plaži, pletenica je odlična ideja. Osim što je praktična, to je vrlo ljetni stil koji se savršeno slaže s bilo kojim bikinijem.

Postoji nekoliko vrsta pletenica za odlazak na plažu, ali jedna od najpopularnijih je bočna pletenica. Ako želite još čišći i ležerniji izgled, možete blago popustiti pletenicu kako biste stvorili opušteniji izgled.