Znaš li šta ostane od čovjeka kada ga IZNEVJERIŠ, POVRIJEDIŠ, LAŽEŠ ili OSTAVIŠ?!

Znaš li šta ostane od čoveka kada ga izneveriš, povrediš, lažeš ili ostaviš? Ostane mu praznina tamo gde su mu nada i ljubav bili nekada.

Znaš li šta ostane od čoveka kada svi napuste, iznevere, lažu ili povrede? Ostane samo ljuštura od tela bez duše.

I posle će ga možda mnogi voleti, on njih neće. Neće smeti, neće moći, neće umeti da im bilo kakve emocije uzvrati. Posle će mu možda mnogi samo istinu govoriti, on ih neće slušati, neće više mariti.

Oni neće razumeti, ali on zna. Svi pre ili kasnije odu, povrede, slažu ili iznevere.

On snage više nema da se krpi i sastavlja posle toga. I pričaju ljudi kakav je sada, kako nije tu ni za koga, kako nikom više ne pomaže kao što je pre.

S blagim osmehom na licu koji više nikada ne skida, on im tišinom odgovara da ni njemu niko nije pomogao kada je iznutra umirao, kada mu je najviše trebalo.

On pomoć odavno ni od koga ne traži. Ljude odavno izbegava. Ni sa kim više ne priča. Sa tišinom druguje, samoći kumuje.

Jednom odbačen, više nikom ne želi da se dopada, nikom nikada više da pripada.

BONUS:

OBLATNE SA BANANICAMA ZA 10 MINUTA NAJLJEPŠI RECEPT KOJI JE NAPISAN ZA OBLATNE

POTREBNI SASTOJCI:

  • 2 lista vafla
  • 8 kremastih banana

Potrebno za fil:

  • 500 g šećera
  • 200 ml vode
  • 250 g margarina
  • 100 g čokolade
  • 250 g mljevenog keksa
  • 250 g seckanih oraha

KAKO SE PRIPREMAJU?

U šerpu dodajte vodu i šećer i prokuhajte. Zatim dodajte margarin izrezan na kockice i isjeckanu čokoladu i miješajte dok se ne otopi.

Sklonite posudu sa vatre i umiješajte izmrvljeni keks i sjeckane orahe. Ostavite da se ohladi.

Polovinu pripremljene smjese rasporedite na hrapavu stranu lista vafla. Na vrh stavite kremu od banane, lagano ih utisnite u fil i prekrijte drugom polovinom smese. Na kraju prekrijte drugu oblatnu grubom stranom prema dolje.

Na kraju ga možete premazati čokoladom po želji… Stavite težak predmet na tortu i ostavite je u frižideru preko noći pre nego što je isečete na trake željene veličine.